Home
Wie zijn wij
In the spotlight
Even voorstellen
In Memoriam
Laatste nieuws
Agenda
Historie
Fotoalbum
Uit de oude doos
60-jarig bestaan
65-jarig bestaan
Bestuur
Voorstelling boeken
Lid worden/donateur
Bezoek St. Nicolaas
Adverteerders
Privacy Policy

 


  LAATSTE NIEUWS

 

kaartverkoop gaat weer van start ...

Vanaf 01 november a.s. gaat de losse kaartverkoop in theater de Kom eindelijk van start! Vanaf die datum gaan wij ook weer langs al onze donateurs. Losse kaarten kosten €13,50. Wordt u liever donateur? dat kan. Voor €20,00 per jaar bent u al donateur en als dank ontvangt u dan 2 vrijkaarten voor één van onze voorstellingen. U kunt daarvoor een berichtje achterlaten bij dedorpsspelers@yahoo.nl.

 

EEN TIPJE VAN DE SLUIER ... 

Linda zit al tijdens te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zijn. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!

Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los. Linda leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal haar hierin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? Familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om Linda toch die fantastische dag te bezorgen. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland ...

 

ER IS EEN NIEUW TONEELSTUK IN DE MAAK! ... 

Na een hele lange periode van afwezigheid zijn wij ontzettend blij om ons nieuwe toneelstuk bekend te maken. De repetities zijn inmiddels in volle gang en wij hopen in januari 2022 weer op de planken te staan. Deze keer wederom een doldwaze klucht in drie bedrijven van de hand van Henk Roede. BRUIDZILLA! En waar dit stuk over gaat laat zich raden!!

 

VOORSTELLINGEN JANUARI 2020 GROOT SUCCES ... 

11,12,18 en 19 januari 2020 stonden wij weer in theater de Kom, met een hilarische klucht van Henk Roede. Het publiek kon weer genieten van doldwaze verwikkelingen. Deze uitvoering mag als "zeer geslaagd" de boeken in! We zaten allemaal, stuk voor stuk, goed in onze rol. En ook achter de schermen was alles tot in de puntjes verzorgd, en liep het op rolletjes. Wij zijn trots dat wij met onze kleine vereniging groots uit kunnen pakken! 

 

Huldiging Jan Spronk en Jan de Leeuw ...

Tijdens het feest ter ere van ons 65-jarig bestaan in november 2019 kregen Jan Spronk en Jan de Leeuw een bronzen beeldje uitgereikt.

 

En de titel van ons nieuwe toneelstuk is ... 

Extra hulp op de eerste hulp! ... 

Een klucht in drie bedrijven, geschreven door Henk Roede. 

Binnenkort meer! ...

 

Samenloop voor hoop 01 en 02 juni 2019 ...

Met Samenloop voor Hoop Nieuwegein gaan wij 24 uur wandelen voor KWF Kankerbestrijding. 

De Samenloop voor Hoop is een fondsenwervend evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Samen met ons team "Dorpsspelers and Friends, samen één" staan wij met lotgenoten stil bij kanker en vieren wij het leven! 

Tijdens de loop zijn er optredens en activiteiten voor kinderen, is er een braderie, zijn er verschillende ceremonies en allerlei acties waardoor we op bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Sponsor jij ons team, en dus het KWF? Op onze facebookpagina vind je een link die je kunt aanklikken om te doneren. Wij zeggen; DOEN!

Alvast heel veel dank ...

 

  

Jubilarissen Jan Spronk en Jan de Leeuw ... 

Na onze voorstelling op 12 januari 2019 werden Jan Spronk en Jan de Leeuw extra in het zonnetje gezet. Beide kanjers zijn respectievelijk 65 jaar en 50 jaar actief lid van onze vereniging! 

Voor een volle zaal kregen zij van de leden een prachtige karikatuur. Later dit jaar zullen zij nog een bronzen beeldje mogen ontvangen, welke vervaardigd gaat worden door Dinie Versteeg.    

 

 

 


Top

toneelvereniging de Dorpsspelers 2020